Studenti iz Slovenije su izašli na ulice i poklanjali ljudima zagrljaj- nije li upravo to poklon koji nam svima ponekad zatreba? 

Postoji dovoljno odličnih i jeftinih ili čak besplatnih ideja kojima ćete pokazati svoju zahvalnost porodici i prijateljima.

Pošaljite čestitku u kojoj opisujete sve vrline koje koje cenite kod voljene osobe. Probajte napisati po jednu vrlinu za svaku godinu od kad se ta osoba pojavila u vašem životu. Verujte da ta čestitka neće završiti u smeću.

Opišite neko sećanje vezano za voljenu osobu, koje vam mnogo znači- kako je uticala na vaš život ili kako vam je pomogla kad vam je najviše bilo potrebno. Uz to pošaljite zajedničku fotografiju.

Izaberite barem jednu osobu sa svoje boliste koju ćete nazvati. Idealno bi bilo da odaberete nekog sa kim se niste dugo čuli. Zahvalite joj/mu tako da podelite s njom/njim razloge zbog čega je/ga cenite. Najlepši poklon biće saznanje da vam još uvek puno znači u životu, a ponovo ćete uspostaviti vezu sa davno izgubljenim prijateljem ili članom porodice.

Poklonite nešto osobi koja nikad ne bi očekivala to od vas. Zahvalite se za sve što imate u životu tako da poklonite onima koji to nemaju. Odnesite slatkiše deci u domu za napuštenu decu. Odnesite supicu starijoj komšinici koja živi sama i volela bi porazgovarati sa nekim. Napišite zahvalnicu za izvrsnu uslugu ili pomoć koju vam je neko pružio (ili im ostavite poveću napojnicu).

Humor je jedan od najlepših životnih poklona, pa podelite sa drugima šalu ili kupite humorističnu knjigu ili pogledajte zajedno dobru komediju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments