Foto: InStyle

Zoe, koja sada ima 40 godina, i Lili, sada 31, tvrde da ih je seksualno napastvovao glumac Kris Not, poznatiji kao Zverka iz serije “Seks i grad”.

Dve žene- koje su The Hollivood Reporteru pristupile odvojeno, u razmaku od nekoliko meseci, i koje se ne poznaju- rekle su da su se napadi desili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine. Da bi zaštitio njihovu privatnost, THR dozvoljava obema ženama da koriste pseudonime.

Foto: The Pecs Sun

Lili, sada novinarka, kontaktirala je THR u avgustu. THR se čuo sa Zoe u oktobru. Ona i dalje radi u industriji zabave i plaši se posledica ako se sazna njen identitet.

-Videti da on ponavlja svoju ulogu u Seks i gradu pokrenulo je nešto u meni- kaže ona.

Kontaktiran za komentar, Noth je THR-u poslao izjavu.

-Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao, pre čak nekoliko decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana – ne uvek znači ne – to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje tajming ovih priča koje izlaze. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao ove žene- izjavio je glumac.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments