Poznate face i njihovi poroci

Foto: BBC America

Glumica Eva Mendez sve je šokirala 2008. godine kada je priznala da ima problema sa alkoholom i otišla na odvikavanje.

Samjuel L. Džekson godinama se borio sa zavisnošću, što od alkohola što od droga. Godinama posle priznao je da su mu supruga i kći bile najveća inspiracija da bude čist.

Džon Hem, najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji ‘Momci s Medisona’. I baš kao i lik kog je glumio, i Džon je imao problema s alkoholom. Godine 2015. bio je na odvikavanju.

Daniel Redklif, zvezda filmova o Hari Poteru, nekoliko nastavaka snimio je potpuno pijan. Naime, Daniel je imao problema s alkoholom. Klinika za odvikavanje mu je pomogla, navodno nije popio kap alkohola od 2010. godine.

Kit Urban je možda odavno našao ženu svog života u Nikol Kidman, ali njegova borba s alkoholom i drogama trajala je godinama. Naime, Kit je u osam godina čak tri put odlazio na odvikavanje. Priznao je da mu je to umalo uništilo brak s Nikol.

Dejvid Duhovni, zvezda serije „Dosije X“ pre 10 godina šokirao je sve kad se prijavio u kliniku za odvikavanje. On je bio zavisan od seksa.

Kirsten Danst 2008. godine se prijavila na lečenje u kliniku za odvikavanje u Juti. I iako su svi mislili da je reč o alkoholu i drogi, Kirsten je kasnije priznala da se u kliniku prijavila zbog depresije.

Čaka Kan, legendarna pevačica šokirala je sve 2016. godine kad se prijavila u kliniku za odvikanje od lekova. U pismu je tada priznala da je smrt prijatelja Princa naterala da potraži pomoć.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Losmi
12.10.2018 00:51

Ko (se) radi taj i gresi. Nasi stari behu reciti…

Povezane vesti