Feng šui je veština uređenja prostora privlačenjem pozitivne životne sile či kako bismo osigurali sreću svojoj porodici.

Neke stvari nikada se ne drže ispod kreveta, a posebno izbegavajte sledeće:

Stvari koje nose ružna sećanja – njihova je energija nastala iz negativnih emocija koje pobuđuju u vama, a ta će se negativnost brzo ‘prilepiti’ za vas.

Pokloni ili fotografije iz bivših veza – prošlost treba ostati u prošlosti, a držanje takvih stvari pod krevetom može prouzrokovati disbalans u vašoj sadašnjoj vezi.

Stara odeća i obuća, prljave stvari – možda mislite da bi vam nešto od toga moglo zatrebati, ali takve stvari crpe životnu energiju.

Potpuri i ostale mrtve biljke – mrtve biljke šire mrtvu energiju. Dakle, umesto da vam soba ugodno miriše, na sebe možete privući bolest.

Slomljeni ili oštećeni predmeti – stvari koje su slomljene imaju oštećenu energiju i samim time su štetne. Takvi predmeti negativno utiču na sreću i privlače nesreću.

Stare sprave – ne samo da su stare i beskorisne, već i odgovaraju elementu metala, a držanje takvih predmeta pod krevetom može u vaš život privući strah i situacije nad kojima nemate kontrolu.

Sve u svemu, sve što pospremate pod krevet, a nije namenjeno krevetu (poput jastuka, ćebadi, posteljine), negativno utiče na vas. Poštujte svoj krevet jer je to mesto na kojem nadoknađujete energiju i isceljujete se.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments