Prema feng šuiju, ove stvari se ne drže ispod kreveta!

       

Feng šui je veština uređenja prostora privlačenjem pozitivne životne sile či kako bismo osigurali sreću svojoj porodici.

Neke stvari nikada se ne drže ispod kreveta, a posebno izbegavajte sledeće:

Stvari koje nose ružna sećanja – njihova je energija nastala iz negativnih emocija koje pobuđuju u vama, a ta će se negativnost brzo ‘prilepiti’ za vas.

Pokloni ili fotografije iz bivših veza – prošlost treba ostati u prošlosti, a držanje takvih stvari pod krevetom može prouzrokovati disbalans u vašoj sadašnjoj vezi.

Stara odeća i obuća, prljave stvari – možda mislite da bi vam nešto od toga moglo zatrebati, ali takve stvari crpe životnu energiju.

Potpuri i ostale mrtve biljke – mrtve biljke šire mrtvu energiju. Dakle, umesto da vam soba ugodno miriše, na sebe možete privući bolest.

Slomljeni ili oštećeni predmeti – stvari koje su slomljene imaju oštećenu energiju i samim time su štetne. Takvi predmeti negativno utiču na sreću i privlače nesreću.

Stare sprave – ne samo da su stare i beskorisne, već i odgovaraju elementu metala, a držanje takvih predmeta pod krevetom može u vaš život privući strah i situacije nad kojima nemate kontrolu.

Sve u svemu, sve što pospremate pod krevet, a nije namenjeno krevetu (poput jastuka, ćebadi, posteljine), negativno utiče na vas. Poštujte svoj krevet jer je to mesto na kojem nadoknađujete energiju i isceljujete se.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments