Prva epizoda dokumentarca o Kralju popa šokirala sve obožavatelje

Sejfčak i Džekson u Londonu 1988. godine; foto: Profimedia

Majkl Džekson je deset godina nakon svoje smrti predmet novog dokumentarca koji je potresao Ameriku, ali i dobio kritike od onih koji su pevača poznavali.

‘Leaving Neverland’ („Napuštajući Nedođiju“) donosi priče Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka koji su Majkla upoznali kada su bili dečaci. Oni tvrde da ih je seksualno zlostavljao više puta, a u dokumentarcu čujemo njihove intimne intervjue, kao i intervjue s njihovim majkama, suprugama i Robsonovom rodbinom.

Sejfčak (40) upoznao je Majkla tokom snimanja reklame 1986. godine u kojoj su obojica bili angažovani. Rekao je da ga je pop zvezda odvela na turneju zajedno s porodicom, a veza je postala seksualna kada ga je Džekson učio kako da masturbira! Stvari su išle toliko daleko da su imali lažno venčanje koje su obavili u spavaćoj sobi i čak su izrekli neke zavete. Tvrdi da je imao i venčani prsten.

Sejfčak i Džekson u Londonu 1988. godine; foto: Profimedia

Robson (36) tvrdi da je upoznao pevača kao petogodišnjak u bekstejdžu koncerta u Brizbejnu. Kada je imao osam godina, njegova porodica je ponovo stupila u kontakt s njim tokom odmora u Los Anđelesu.

Dečak je tada uverio majku da ga ostavi samog s Džeksonom i tada ga je navodno pevač počeo ljubiti i pružio mu je oralni seks. „Mene i tebe je spojio bog. Suđeni smo jedno drugom. Ovako pokazujemo ljubav“, rekao je Džekson tada.

Džeksonova braća Tito, Marlon, Džeki i nećak Taj nedavno su ga branila od svih navoda izrečenih u dokumentarcu iako su priznali da ga još uvek nisu pogledali.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti