Foto: Toronto Star

Holivudski miljenik žena, Rajan Gosling, otac je dve devojčice Esmeralde i Amade, koje ima sa svojom suprugom, takođe glumicom, Evom Mendez.

Hafingtonpost odlučio je da napiše 11 njegovih citata o roditeljstvu, a mi ih prenosimo.

“Čitavog života slušate o tome kako je to imati decu, i svi su klišei istiniti. Osećao sam da će sve biti drugačije, ali nemate pojma o čemu drugi govore dok to sami ne iskusite”.

Često su ga pitali kako je to biti jedini muškarac u kući.

“To je blaženstvo. Kao da hodate cvetnom livadom svakog dana. Živim s anđelima”.

Foto: Closer Weekly

“Kad prvi put vidite svoju decu, shvatate da zaslužuju odlične roditelje. A onda kao u vojsci izgovaraš naredbe i trudiš se biti čovek kakvog zaslužuju”. 

“Znam kako je to imati decu. U mom slučaju, Eva je majka iz snova, a naša deca su iz snova i čini mi se da sanjam uz njih. Sve sanjam. Osećam se tako srećno”.

Foto: Pinterest

“Nikad o tome (roditeljstvu) nisam preterano razmišljao, ni čak mislio da to želim. Nisam imao romantične vizije o tome. Roditeljstvo se jednostavno pojavilo na pomalo iznenađujući način. Nije bilo s predumišljajem. Odjedanput sam shvatio: Moj život se promenio. I hvala Bogu na tome”.

“Znam da ne mogu dugo bez njih. Naravno da dolaze na set i lepo je to podeliti s njima. Naročito s starijom. U svaki set su vrhunski majstori utkali svoje znanje, kostimografi izrađivali vrhunske kostime, te se s ljubavlju i pažnjom odnosili prema svakom detalju. Želeo sam da i ona to vidi. Pre neki dan je bila na setu, a ja sam snimao scenu borbe s Harisonom Fordom. Usred borbe uskliknula je “Ti pobeđuješ”. Zapravo, rekla je “Super ti ide”, a onda je Harison zastao i pitao je: “A kako ide meni?”

Foto: Pinterest

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments