RECEPT DANA: Domaća pancerota, testo gotovo za tili čas, ukus obara sa nogu

Foto: Printscreen Youtube

Nećete moći da prestanete da ih jedete…

Sastojci:

  • 200g zrnastog sira
  • 1 jaje
  • prstohvat soli
  • 1 prašak za pecivo
  • 160-180 g speltinog belog brašna
  • 2 kašike paradajz sosa
  • origano
  • 60 g pilećih prsa
  • 40 g mocarele
  • susam

Priprema:

Najpre je potrebno izblendati zrnasti sir i jaje i dodati so. Zatim je potrebno da dodate prašak za pecivo i speltino brašno. Sve to dobro izmešajte i napravite jednu lepu smesu.

Podelite ga na pola i lepo rastanjite. Nafilujte ih sa paradajz sosom, origanom, pilećim prsima i mocarelom. Zaklopite ih i pospite susamom.

Pecite ih na 180 stepeni na 20 minuta.

trpeza.alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti