Foto: Hello Magazine

Sintija En Kraford, poznatija kao Sindi Kraford, američki je supermodel i glumica. Najveću slavu dostigla je krajem osamdesetih i devedesetih radeći revije za modne kuće Versaće, Valentino, Guči, Dolče i Gabana, Kavali, ali i kraseći naslovnice Voga i Ela.

Sindi Kraford proglašena je za jednu od najseksipilnijih žena 20. veka, prema Plejboj magazinu. Ona i sada, u svojoj 53. godini, pazi veoma na svoj izgled i trudi se da bude što prirodnija.

“Nosim manje šminke, s godinama sam shvatila da je nega kože važnija. A što se tiče šminke, prešla sam s godinama na kremaste teksture pudera, rumenila… Suvi previše ulaze u bore”, rekla je Sindi za Vog.

Foto: Hollywood Reporter

Nakon što ujutru opere i očisti lice, nanosi serum, a onda područje oko očiju masira okruglim masažerom, koji je pre toga bio u ledenoj vodi. To joj rešava problem natečenosti kapaka i podočnjaka.

“Kako starim, nisam više obožavateljka pudera, jer uđu u bore. Dobro da nisam kao mlada čupala obrve previše, sada govorim kćerki da to ne radi. Srećom, deblje obrve su u modi, pa Kaja nosi svoje prirodne”, otkrila je mama slavnog modela.

Sindi Kraford sa svojom kćerkom Kajom, koja je takođe model; foto: Elle

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments