Slovenci napravili prva na svetu SVINJSKA REBARCA NA BILJNOJ BAZI sa jestivim “kostima”- Da li biste ih probali?

Foto: Screenshot Instagram juicymarbles

Od bifteka do celog isečenog buta, proizvođač veganskog mesa Juicy Marbles je već objavio nekoliko veganskih verzija popularnog mesa. Sada je slovenačka kompanija predstavila svoj treći proizvod – svinjska rebra na biljnoj bazi sa sojinim “kostima” koja se mogu jesti.

Ograničena serija ‘Bone-In’ rebara je već rasprodata, ali kompanija cilja na opštu prodaju 2024. godine.

-Svaki zalogaj pruža savršenu kombinaciju hrskave kore koja se topi u ustima i mekog, sočnog mesa- kažu u firmi čije je sedište u Sloveniji i dodaju:

-Kosti su napravljene od hranljivih biljnih proteina, što znači da se mogu i jesti. Za hrskavu užinu sa više proteina možete ih pržiti, peći ili pržiti na vazduhu.

Na njihovom sajtu istuču da su rebra sa kostima napravljena od proteina soje, suncokretovog ulja, soli i vode, kao i soka od crvene cvekle da bi im dala duboku mesnatu boju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Juicy Marbles 🔪 Surreal Kitchen (@juicymarbles)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti