Od bifteka do celog isečenog buta, proizvođač veganskog mesa Juicy Marbles je već objavio nekoliko veganskih verzija popularnog mesa. Sada je slovenačka kompanija predstavila svoj treći proizvod – svinjska rebra na biljnoj bazi sa sojinim “kostima” koja se mogu jesti.
Ograničena serija ‘Bone-In’ rebara je već rasprodata, ali kompanija cilja na opštu prodaju 2024. godine.
-Svaki zalogaj pruža savršenu kombinaciju hrskave kore koja se topi u ustima i mekog, sočnog mesa- kažu u firmi čije je sedište u Sloveniji i dodaju:
-Kosti su napravljene od hranljivih biljnih proteina, što znači da se mogu i jesti. Za hrskavu užinu sa više proteina možete ih pržiti, peći ili pržiti na vazduhu.
Na njihovom sajtu istuču da su rebra sa kostima napravljena od proteina soje, suncokretovog ulja, soli i vode, kao i soka od crvene cvekle da bi im dala duboku mesnatu boju.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Juicy Marbles 🔪 Surreal Kitchen (@juicymarbles)
nsuzivo.rs