Šta vam govore vaši seks snovi?

       

Tumačenje snova je kraljevski put ka znanju o nesvesnim aktivnostima uma.- Sigmund Frojd

Prava istina je da su snovi o seksu retko zaista o seksu. Najčešće se radi o ujedinjavanju konfliktnih misli i osećaja kako bismo spoznali sebe i svoja mišljenja.

Studije pokazuju da žene koje napreduju u karijeri ili se pripremaju za napredak, otkaz ili  neku vrstu promene imaju tendenciju da sanjaju da spavaju sa svojim šefom, nezavisno kakvo mišljenje o njemu imale na javi.

 

Seks sa bivšim/bivšom

Ne, to ne znači da želite nazad u tu vezu. To znači da još uvek procesuirate neke nedovršene osećaje i misli o njemu/njoj. Ukoliko imate novog partnera, snovi o seksu sa prethodnim označavaju da imate određene strahove i nesigurnosti vezano za vaš novi odnos, što je u potpunosti razumljivo jer ste okrenuli novi list. Obratite pažnju na samu prirodu ovog seksualnog iskustva i na to kako ste se osećali tokom sna, jer će vam to pružiti najbolji uvid u to kakve nedovršene osećaje ili misli imate vezano za bivšeg partnera.

Seks sa strancem

Ovi seksualni snovi govore o ravnoteži, o pripajanju muških i ženskih aspekata vas samih. San o seksu sa strancem, ukoliko naravno nije strašan i traumatičan, govori mnogo i o ličnom rastu. Razmislite malo o ličnosti i izgledu osobe koju ste sanjali. Kako sazrevamo tako i naš ukus sazreva i menja se, a samim time i željene osobine kod partnera. Mistični stranac mogao bi upravo predstavljati vaše nove težnje prema partneru sa kojim se u vezi ili ukoliko niste, šta očekujete od budućeg partnera.

Seks sa osobom istog pola

U stvarnom životu vi ste osoba koja živi heteroseksualnim stilom života i zbunjuje vas što sanjate san u kojem vaše sklonosti idu u drugome smeru? Ovde se radi o vašem samopoštovanju. Tip snova govori o vašoj ljubavi i prihvatanju samog sebe, tj. određenih delova sebe koje još treba da prihvatite, a ne znate kako. Snovi o seksu sa prijateljem istog pola mogu biti vezani za nekakav razdor među vama i nesigurnost u vezi prijateljstva ili vaše divljenje prema određenom njegovom/njenom talentu. Bez brige, to ne znači da potajno želite spavati sa svojim najboljim prijateljem/prijateljicom. Isto važi i za osobe homoseksualnih preferencija kada sanjaju heteroseksualne snove.

Seks sa slavnim osobama

Ovaj tip snova govori zapravo o vašim težnjama u životu. Snovi o slatkim užicima sa slavnima govori o želji za više pažnje od strane ljudi oko vas, o više novca, priznanju ili podizanju vašeg materijalnog i socijalnog statusa.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: