Stalone se oprostio od uloge Rokija

Foto: Chicago Tribune

Američki glumac Silvester Stalone je pecnuo fanove kako je možda stiglo vreme da se oprosti od uloge boksera Rokija Balboe.

„Želim svima širom sveta da se zahvalim na tome što su Rokija pustili u svoja srca poslednjih 40 godina. Bila mi je najveća privilegija stvoriti i glumiti ovako značajan lik. Premda mi ovo slama srce, nažalost, sve se stvari moraju završiti. Volim vas drage i ljubazne ljude, a najvažnije je da Roki nikada neće umreti jer i dalje živi u vama“, rekao je Stalone u videu koji je objavio na Instagramu.

„Ovo je verovatno moj poslednji rodeo, to što se dogodilo, nikad nisam očekivao“, kazao je 73-godišnji glumac. „Mislio sam da je s Rokijem gotovo 2006. i bio sam time zadovoljan, a iznenada se pojavio taj mladi čovek Majkl B Džordan i čitava se priča promenila. Novi problemi, nove avanture. Ne mogu biti srećniji, jer dok se povlačim i kako je moja priča ispričana, tako se otvara celi novi svet za mlađu generaciju“, rekao je.

Staloneov lik pojavio se u šest filmova o Rokiju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i potom ponovo u filmu „Legenda je rođena“ 2015. u kom je postao trener glavnog lika Adonisa Džonsona kog je igrao Džordan. Drugi deo filma se u SAD-u počeo prikazivati pre nedelju dana.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti