Претрага
Претрага
Close this search box.

STIHOVI MOGU NAJBOLJE OPISATI NEKOGA: Saznajte koja to pesma oslikava karakteristike baš vašeg horoskopskog znaka

O horoskopu su napisane mnoge knjige, ali evo malo stihova o svakom znaku i njegovim karakteristikama u kojima ćete se verujemo pronaći

Zodijak zaista ume da inspiriše. Glavne karakteristike svakog znaka vešto su uhvaćene u stihove pesme o svakome od njih, a rezultat je vredan divljenja.

Ovan Umotani u savršenstvo koje ne možete slomiti, znaćeš da je retka, sudbonosna, nežno meka ili smelo žestoka, do srži tvog srca njen bodež će probiti.

Bik Zahvalno srce od kamena, poznata je njena odanost i moć, ne pokušavaj da je osvojiš laskanjem, ona je lepa i divlja, pravo majstorstvo.

Blizanci Elegantno slobodna, ona putuje, igra sa zagonetnom senkom, vidiš je ali je nema ostavljajući da zadahnete vazduh…

Rak Duša obogaćena zlatom, odgovor u njenim očima ona krije, njena ljubav je sveta, skriveno blago, samo je nekoliko njih zaista upoznalo.

Lav Ognjenim pogledom ona zavodi, hrabar ponos, bez straha, najčistija odanost u svakoj kosti, možete je naći kako sedi na prestolu.

Devica Između izvrsnosti i jasnoće, pažljivo joj dodeljen, svetli svetac, golub u letu, ničija ljubav ne može biti iznad njene.

Vaga Ona zrači, ne vidi se u njenim očima, ni ljubav ni sloga, ali postoji magična ravnoteža, vezan za nju sigurno.

Škorpija Zaštitno srce, nepredvidiv opasan um, ona je odana, ali nije slepa, sa strašću je izabrala, njena ljubav može biti njen otrov.

Strelac Ona je uvek u lovu, uvek na oprezu, želja u njenim očima večno gori, on svoju mudrost nosi kao oklop, nijedna duša na zemlji je ne može razoružati.

Jarac Ona je mudra, fokusirana i uspostavljena, ne pokušavaj da to promeniš ili ćeš se preplašiti, disciplinovano srce sa jasnom strukturom, nema planine koju ne može osvojiti.

Vodolija Ona je upozorenje sa nebesa, znajući da će se njene vizije ostvariti, ledeno srce koje je nekada bilo toplo ona ostavlja trag kostiju iza svoje oluje.

Riba Snažan san, magija u njenoj duši, napravljen od najčistijeg ekstrakta, ona oseća najdublje delove tebe, osetićete to do srži.

Stil / Femina

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti