Otkako se pojavila na modnoj sceni, Džidži Hadid ne prestaje da fascinira javnost, kako zbog brojnih kontrovertzi, tako i zbog prirodne lepote. U nastavku otkrijte kako ova mlada manekenka neguje svoju kosu.

Džidži Hadid je proglašena jednom od 50 najboljih modela trenutno u svetu, a 2016. bila je i model godine. Uz sestru Belu, Džidži i dalje osvaja modne piste, a nedavno otkrila je tajnu lepe kose.

Kokosovo ulje

Svima su poznati benefiti kokosovog ulja kada su nega kože i kose u pitanju. Džidži je pak preozbiljno shvatila ulogu ovog ulja. Naime, ova manekenka na kosu redovno nanosi kokosovo ulje, a ukoliko ima vremena, drži ga na kosi i do tri dana.

Kako je izjavila, tako kosa maksimalno iskoristi sve benefite ulja, a priliko ispiranja, nema toliko problema sa ostacima masnoće na samoj vlasi.

Savet plus: Ukoliko pak ne možete da priuštite sebi da ovoliko drugo držite masku od kokosovog ulja na kosi, prilikom pranja, na kosu prvo nanesite šampon, a onda isperite, Kako tvrdi Hadidova, na ovaj način, uklanja se sav višak masnoće i kosa bude lepršava, a ne ulepljena.

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Frizer
21/12/2017 01:23

Dzidzi mozda jeste lepa i.td ali u kosu se definitivno ne razume. Njena izjava koja je citirana je potpuno netačna i bez ikakve logike. Da ne ulazim u sastav dlake i strucni deo…

SAVET PLUS
Ne radite ovo kod kuce i ne koristite instant inernet recepte za zdravu kosu. Put do zdrave kose je samo jedan… Pridrzavajte se osnovnih stvari: šamponiranje 2x po par minuta, na kraju kondicioner ILI maska…
Veliki pozdrav