Foto: Billboard

Šakira ima špansko-italijsko poreklo sa majčine strane, a sa očeve libansko. Rođena je u Kolumbiji. Ali, nisu samo ove genetske predispozicije bile dovoljne za njen mladoliki izgled.

Nakon nastupa u poluvremenu Superboula svi se pitaju kako Šakira ostaje u top formi.

“Za vaš um i telo je jako važno da stalno menjate svoje vežbanje kako biste i dalje bili u igri, neće vam biti dosadno, i treba razmišljati šta treba učiniti taj dan i šta će za vas biti dobro”, rekla je Ana Kajser, lični trener Šakire za E!News.

Šakira vežba šest dana nedeljno, a odmara nedeljom. Vrlo joj je važna briga o zdravlju, ali i da nastupe odradi bez povreda.

“Kajser mi ne dopušta da upalim mobilni dok ne odradim jutarnje vežbanje i provedem vreme s decom”, rekla je Šakira, mama dvojice dečaka.

Pazi na ishranu i jede male, sveže i zdrave obroke tokom dana. Tokom priprema za nastup na Superboulu je eliminisala mlečne proizvode i šećer.

“Za ručak je riba i sveže povrće ili salata puna kalorija. Popodneva su često ubrzana, pa je supa sasvim dovoljna. Za večeru su takođe riba i povrće. Obično je ručak hladan, a večera  topla”, izjavila je Kajser. Tamna čokolada je nešto što sebi povremeno priušti.

Takođe, za zdrav izgled pevačice je zaslužno i to što ne konzumira alkohol i ne puši.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments