Tragate za poklonima za drage ženske osobe? Mi ćemo vam pomoći

       

Kad je reč o odeći, pomalo je teško poklanjati, jer rizikujemo da ćemo promašiti broj ili kroj. Ipak, modni dodaci su pravi izbor.

1. KVALITETNA TORBA- Ukoliko niste sigurni u nečiji ukus, uvek možete igrati na klasike – crna torba sa nenametljivim detaljima. Dovoljno je da minimalno poznaješ stil osobe koju daruješ i tvoj posao će stvarno biti lagan. 

2. ŠAL ILI MARAMA- Marame i šalovi raznih vrsta opet su u modi. Ove godine, doduše, najpoželjniji su modeli s uzorkom ili malo ekstravagantniji modeli koji mogu začiniti baš svaku modnu kombinaciju. Poigrajte se uzorcima- animal print, karirani uzorak, tačkice ili veštačko krzno…

3. PARFEM- Sigurno već znate da s dobrim parfemom ne možete pogrešiti. To je uistinu klasičan poklon koji baš uvek upali. Jedina važna stvar je da pogodiš mirisne note kojima je sklona osoba kojoj poklanjaš. Dakle, pre nego što krenete u šoping, dobro proverite voli li ona lagane ili snažne parfeme.

4. STATEMENT NAKIT- Statement nakit popularniji je nego ikada- glomazne minđuše u metalik nijansama, predimenzionirane ogrlice, narukvice i prstenje. Prva stvar na koju moraš pripaziti je šta inače nosi osoba kojoj poklanjaš. To je lagano. Pogledaj njene najnovije fotke i obrati pažnju na to šta nosi i čime je obogatila svoj outfit. Vrlo brzo ćete doći do savršenog rešenja. 

5. KVALITETAN RUŽ ZA USNE- Kad je reč o kozmetici, žene su uvek jako kompleksne. Ne možemo savetovati da rizikujete kupuvinom pudera i korektora jer biste mogli da promašite nijansu ili tip kože. Ipak, s kvalitetnim ružem gotovo da ne možete pogrešiti. Uvek možete odabrati klasičnu crvenu boju, a ružičasta ili boja mesa moderni su klasici. 

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments