Svake godine, modni kreatori, ali i frizeri, predlažu trendove za narednu sezonu. Tako je slučaj i sa prolećem 2018. Ukoliko razmišljate da menjate izgled, možda baš ovde pronađete inspiraciju.

Dok će neke frizure, kao što je paž i njegove varijacije poput dugog i kratkog boba, zauvek biti u modi, trendovi se menjaju iz godine u godinu. Ukoliko tražite inspiraciju za naredni period, pogledajte šta predlažu svetski frizeri.

Pixie


Ova frizura je u modi već nekoliko godina, a ono što je posebno kod nje jeste što je veoma zahvalna za održavanje, a u isto vreme “wow” efekat ne manjka.

“Mokri” izgled


Iako se ova frizura preporučuje za leto, ona može da se nosi i cele godine. Ono što je idealno kod nje jeste što ne morate da brinete ukoliko vam se kosa masti.

Šik punđa


Već nekoliko sezona, punđe su top jedan frizura, kako za svečane prilike, tako i za opuštene varijante. Ove sezone u modi se šik opuštena punđa sa kosom pokupljenom nešto niže nego što se dosad nosilo.

Pletenice


Romantične pletenice sa strane su apsolutni hit za proleće, a pored toga što se ova frizura jednostavno pravi, idealna je za sve prilike.

Opušteni talasi


Opušteni talasi, sa ne toliko volumena, ovog proleća su pod moranje kod svih devojaka duže kose, kažu poznati frizeri.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments