Foto: Viva Glam Magazine

I ove godine ostaje takozvana “nude” šminka, koja uključuje meke i nežne boje- od svetlo roze do bež i puder nijansi- za šminkanje očiju i usana i maskare za duboki, prodorni pogled. 

RUŽ KORALNE NIJANSE

Ako ne birate nude tonove ruževa, ovo leto biće popularni ruževi u boji korala i nijanse narandžasto crvene boje, pogodne za toplu atmosferu leta. I nijanse boje breskve će imati posebno mesto.

Foto: The Skincare Edit

PLAVA SENKA

Klasična plava je izabrana za boju 2020. godine. To nas ne bi trebalo iznenaditi s obzirom na to da je konstanta u svim područjima mode i šminke. Ova boja biće i za ajlajnere, olovke za oči, pa čak i maskaru.

“TON SUR TON” ŠMINKA

Šta to znači? Izaberite dominantnu boju koju ćete koristiti kada je šminkanje u pitanju. Držite se tople palete klasičnih boja proleća i leta, kao što je svetlo roze, boja breskve ili nude nijansi. Rezultat je prefinjen izgled.

ILUMINATORI NA OBRAZIMA

Radi se o novoj beauty tehnici koja uključuje nanošenje iluminatora i pre i nakon nanošenja pudera, a rezultat je efektna sjajna baza koja licu daje neodoljiv dodir prirodne svežine. Može se primeniti i na šminkanje očiju i usana.

Foto: Pinterest

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments