Trikovi za šminkanje za starije žene

Prvo pravilo kod šminkanja je proveriti da li je vaša koža u dobrom stanju. Što vam je koža bolja, to ćete manje šminke koristiti. 

Verovatno ste primetili da što više starite to su vaše usne tanje. Kako biste ih podebljali preporučujemo sjaj za usne. Prvo dodajte malo boje popunjavanjem usne sa olovkom za usne. Tada dodajte malo sjaja na vrh i dobićete odlične rezultate. Preporučuje se da se držite podalje od tamnih ruževa za usne koji čine svakoga starijim.

Vaše oči mogu biti glavni detalj na vašem licu. To može odvratiti pažnju od različitih nepravilnosti koje možda imate na licu ili bora.

Znate kako kažu „manje je više“? E pa to važi i za šminku. Preterano napadan make up može izgledati neprirodno, a posebno na ženama u zrelim godinama. Umesto toga, radije se odlučite za prirodne nijanse i umerenu šminku.

Veliki problem, posebno kod starijih žena, su krugovi i tamna koža koja se može pojaviti ispod očiju. Taj problem postaje sve gori sa godinama. Najbolji način da se ti krugovi pokriju je korišćenje bogate kreme koja će vam pomoći u prikrivanju tog problema.

Izaberite prave naočare i pripazite na njihov oblik. Dobre naočare mogu oduzeti i do 10 godina s vašeg lica, ali pogrešne mogu dodati isto toliko.

Neka vaše obrve obradi profesionalac- ništa ne ističe oči kao sjajne obrve. Ukoliko ne možete priuštiti profesionalno obrađivanje obrva svakih nekoliko nedelja, koristite neke savete i uredite ih sami.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti