Foto: CrossFit Bovine

Savetnica za seks i veze Kejt Tejlor ističe kako su i najsnažniji parovi tokom izolacije pod pritiskom, piše britanski San.

“Svako se sa teskobom i stresom nosi na drugačiji način. Nemojte osuđivati partnera jer jede više nego inače ili uživa u dodatnoj čaši vina. Ako pokušavate da ih posramite i tako naterate u zdravije životne izbore, imajte na umu da će to samo sniziti njihovo samopoštovanje i rezultirati dodatnom žudnjom za više vina ili hranom iz dostave”, savetuje Tejlor i kaže da bi s partnerom tada trebalo razgovarati o planovima za život posle izolacije.

“Svađe ne izbijaju zbog pitanja ko je bolji roditelj, nego kome je teže. Ako imate osećaj da je partneru lakše nego vama, možda ćete im i nesvesno pokušati otežati situaciju. Ali, to nije ničija krivica. Zastanite i udahnite. Podelite poslove oko dece zavisno od toga koje obaveze volite, a zatim odredite slobodno vreme za svakog od vas. Tako ćete se oboje dobro osećati tokom zaslužene pauze. Takođe, pohvalite jedno drugo kad se “smena” završila. Na taj način partneru govorite da cenite to što radi, bez da morate posebno pisati rečima šta mislite o njegovom trudu”, rekla je.

“Ovo sigurno nije prvi put da ste se uhvatili teme novca, ali ono što je sada drugačije je činjenica da niko od nas ne zna šta nas čeka u budućnosti. Pronađite kompromis i pokušajte izaći jedno drugom u susret. To znači da morate razgovarati o mogućnostima štednje, ali na način da to ne naruši sreću i zabavu tokom izolacije. A onda pronađite način kako umereno potrošiti novac i poboljšati vaš život u izolaciji”, kaže ona dodajući da će se parovi bolje razumeti ako oboje vide koristi nakon što utvrde pravila o novcu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments