Foto: Aja Koska

Jedna od najposećenijih manifestacija na otvorenom u Novom Sadu je svakako Novosadski noćni bazar, koji se održava po 26. put na Ribljoj pijaci, prvog oktobarskog dana od 18 časova do ponoći.

Novosadski noćni bazar, duže od tri godine pruža mogućnost za sve Novosađanke i Novosađane da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima proizvođača i izlagača. Organizatori kažu da je posećenost bazara procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Jedna od izlagača biće i Tanja Simović, sa svojom prirodnom kozmetikom Mon cacao. Kao i uvek, ona će izložiti sveže ručno radjenu kozmetiku, od sertifikovanih biljnih sirovina.

-Od novih proizvoda već se izdvojila umivalica u prahu i čvrsti šamponi koji dolaze bez ambalaže, pa tako čine eko proizvod, i rade se prema tipu kose. Umivalica u prahu služi za večernje umivanje i skidanje nečistoća. Sadrži blagi čistač koji ne isušuje, glinu koja radi piling i biljne prahove, poput aloje za umirenje kože. Meša se sa vodom, a mogu da ga koriste i tinejdzeri- rekla je za NS Uživo naša sugrađanka, magistra farmacije, Tanja Simović.

Organizatori pozivaju sve sugrađane da posete bazar uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments