Ubica devojke Eštona Kučera dobio smrtnu presudu

Foto: Pixsell

Majkl Gargiula (43) osuđen je na smrtnu kaznu nakon što ga je porota u Los Anđelesu proglasila krivim za dva ubistva i pokušaj ubistva, piše Indipendent.

Među žrtvama je bila i 22-godišnja studentkinja modnog dizajna Ešli Elerin, koja je ubijena 2001. godine, a bila je sa glumcem Eštonom Kučerom u vezi.

Par je trebao da se nađe kako bi zajedno otišli na zabavu posle dodele Gremija. Glumac je te večeri pokucao na njena vrata, a kako nije otvorila, on je pretpostavio da je ljuta zbog njegovog kašnjenja.

Rekao je da je pri odlasku pogledao kroz prozor i video mrlje za koje je mislio da su od prosutog vina. Njeno telo je čak 47 puta bilo izbodeno nožem i pronađeno je sledećeg jutra. Rane na grudima, stomaku i vratu bile su duboke po 15 centimetara.

Druga žrtva bila je Maria Bruno, koja je stanovala u istoj zgradi kao i ubica. Ona je napadnuta nožem dok je spavala 2005. godine. Bila je majka četvoro dece i tad je imala samo 32 godine.

Ovaj serviser klime je proglašen krivim zahvaljujući svedočenju svoje poslednje žrtve, devojke Mišel Marfi, koja je uspela da pobegne prilikom napada 2008. godine.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti