Foto: Julie Bawden Davis

Magična deca mogu se povezati s duhovima koji žele interakciju s njima. Deca ih obično nazivaju prijateljima, a nama su nevidljivi.

PRIVLAČE ŽIVOTINJE- Čarobno dete će privlačiti životinje i ptice, jer stvorenja znaju da ono nudi sigurnost. Širom sveta takva se deca vide kao blagoslov u plemenu. Njihove moći uzimaju se kao znak njihovih jakih vodećih sposobnosti u budućnosti.

NA SVOJIM TELIMA IMAJU RAZLIČITE BELEGE ILI “OZNAKE”- Neki veruju da su to simboli magije iz prethodnog života i dolaze u mnogo različitih oblika i boja u rasponu od oblika mladeža do obojenih tačaka, preko belega, piše Concious Reminder.

VOLE MITOLOGIJE- Čarobno dete može biti reinkarnacija prosvetljene osobe iz nekog drugog vremena. Posebno su mu drage mitologije i u svakom obliku obraća pažnju na njih- od knjiga do crtanih filmova u vezi sa ovom temom.

RAZGOVARA SA PRIRODOM- Ljudi su ranije bili više povezani sa prirodom i iz nje izvlačili pozitivnu energiju. Vaše dete može osetiti te veze i zato im daju svoju ljubav pričajući s biljkama i drvećem i grleći ih.

SANJAJU VEOMA ŽIVOPISNE SNOVE- Dete koje poseduje urođenu moć imaće živopisne snove, a takođe će biti i mesečar. Pratite živopisne snove svog deteta i obratite pažnju na simbole koji se ponavljaju u njima. Nikada nemojte sputavati svoje ddet u tome ili mu na otvoren način govoriti da su to koještarije i da ne verujete u njih.

Pustite decu da veruju u magiju i verujte i vi sa njima.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments