Zanimljive ideje za prvi sastanak

Foto: Muscle & Fitness
Svim ljudima je detinjstvo jedan od najdražih životnih razdoblja u životu. Ovo je idealna prilika da se na par sati vratite u to razdoblje s društvenim igrama, toplim sendvičima i plejlistom najpopularnijih pesama koje pamtite iz detinjstva. 
URADITE SCENU IZ ROMANTIČNOG FILMA- Izaberite najromantičniju scenu koji ste videli na malom ekranu i uradite ga. Bez obzira na to hoće li postojati drugi sastanak s tom osobom, sigurno će ostati lepa uspomena.
IDITE NA KURS- Idite na kurs kuvanja, slikanja ili plesa, a učenje nove veštine zajedno će vas spojiti na neočekivan način. Isprobajte nešto novo.
PAB KVIZ- Pab kvizovi su sve popularniji, a izaberite neki koji će vam oboma biti interesantan i provod je zagarantovan.

KUGLANJE- Ova aktivnost je godinama jedno od omiljenih mesta zabave. Provedite neko vreme u kuglani i biće vam odlično.

Sastanak u prirodi; foto: YouTube

SASTANAK U PRIRODI- Možete otići i na mini piknik u park, ne morate bežati u šumu. Ili provedite veče gledajući zvezde. Drugi sastanak je zagarantovan.

BUDITE TURISTI U OBLIŽNJEM GRADU- Organizujte spoj turističke prirode u obližnjem gradu, pa posetite sve muzeje, galerije i najbolji restoran.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti