Zašto srećniji parovi postavljaju manje stvari o njihovoj vezi na društvenim mrežama!

       

Svi imamo jednog prijatelja koji deli svaki trenutak sa voljenom osobom na društvenim mrežama. A društvene mreže postale su pokazatelj koliko je neko srećan.

Međutim, istraživanja su pokazala da je upravo suprotno. Srećniji parovi manje postuju na društvenim mrežama.

  1. Ne treba im ničije odobravanje– Srećniji parovi smatraju da ne treba da poziraju da su srećni na društvenim mrežama. Njima ne treba da drugi ljudi odobre da su oni srećni.
  2. Kada si srećan, imaš manje vremena za fotografisanje– Kada imaš lepe momente sa dragom osobom, poslednja stvar na pameti je fotografisanje i stavljanje na mreže. U tim trenucima parovi uživaju i urezuju ih u sećanje.
  3. Znaju da nema logike deliti svađe na mrežama– Srećniji parovi su više zreliji u načinu na koji rešavaju svoje probleme u vezi. Znaju da ih onlajn vesti o njihovim problemima u vezi neće nikuda odvesti.
  4. Ne treba im ničija potvrda o tome da li su srećni– Najveća snaga ovih parova je to što njima nije potreba ničija potvrda o tome da li su oni zaiasta srećni. To znači da oni ne treba da stalno obaveštavaju prijatelje o svojim osećanjima i reakcijama.
  5. Ne dokazuju ništa drugima– Parovi koji uživaju u uzajamnom društvu i provode vreme zajedno, smatraju da ne treba da dokazuju drugima da su srećni, jer se njima to podrazumeva, pokazala su istraživanja.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: