Zlatna pravila koje bi žene trebalo da nauče pre tridesete godine

       
Dajan von Furstenberg; foto: Inc.com

Dajan von Furstenberg govori kako se žena nalazi na svom vrhuncu između 28. i 35. godine života.

Napravite desetogodišnje odluke- Umesto klasičnih novogodišnjih odluka koje gotovo uvek ostanu neispunjene, mnogo je bolja odluka napraviti odluke koje se odnose na sledećih 10 godina. Zaboravite neke stare, loše navike i počnite da stičeti nove i dobre- ako loše navike prenesete i u tridesete godine, biće vam sve teže i teže odustati, pa temelje postavite što pre!

Nosite sunčane naočare- Savet je jednostavan: izbegavajte sunčeve zrake i uvek zaštitite oči!

Pustite kosu na miru- Svako ima kosu s drugačijim “problemima” pa se time nemojte toliko opterećivati, već je pustite da raste zdravo- Dajan je nikad nije farbala, već koristila henu i kosa joj je zdravija nego ikad.

Idite solo na odmor- Dajan tvrdi da je veza koju gradite sa sobom samima, najvažnija veza u životu koju treba da izgradite- naučite da uživate u svom društvu, a putovanje vam u tome može jako pomoći.

Rastežite se svakodnevno- Dajan tvrdi da, kad bi trebalo da preporuči samo jednu stvar, preporučila bi svima da rade jogu. Dobra je za telo, odlična je za rastezanje, a kvalitetna je i za um, a, kad se sve zbroji, radi se o stvari za koju treba izdvojiti vreme.

Pišite dnevnik- Ne mora to nužno biti klasičan dnevnik, već može biti i reč o nečemu modernijem, poput Instagrama- bićete srećne što se možete vratiti u neke drage trenutke iz prošlosti koji će vam ponovno namamiti osmeh na lice!

Ono ste što jedete- Ishrana je veoma važna- voće za doručak, mnogo povrća, a izbegavajte šećer. To ne znači da treba da budete savršene, samo naučite da uživate u zdravim stvarima jer ćete se osećati mnogo bolje i zahvalnije.

Naučite kako da se oblačite- Do tridesetih godina već treba da se nauči št je za vas dobro i št vam dobro pristaje i ne forsirati neke komade samo zato što su u trendu- stvorite temelje svog stila, a kasnije ga nadograđujte nekim zanimljivim detaljima.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments