Znaci da vas paze anđeli čuvari

       
Foto: Dreamstime

Prema crkvenoj tradiciji, svi imamo anđela koji nas čuva i pomaže nam da razumemo stvari.

Mnogi su u detinjstvu gledali oblake i njihove oblike. Ako vas ti oblici podsećaju na prijatelja ili staru ljubav, onda nisu toliko slučajni kako ste mislili. Razni duhovi mogu koristiti oblake kako bi preneli neku poruku i dali vam do znanja da su tu. To mogu biti znakovi poput vetra ili perja, ili oblici koji vas podsećaju na konkretnu osobu.

Ako nema fizičkog objašnjenja za zvonjavu u ušima koju ste iskusili, pripazite. Kada nam spiritualno biće pokušava da prenese neku informaciju, to se često zbiva na duhovnom nivou. Možda i nismo svesni da upravo to proživljavamo, osim kad nam se odjedanput javi zujanje ili zvonjava u ušima.

Kažu da je muzika univerzalni jezik, omogućujući svim kulturama i nacijama da se zbliže. Ali, to je ujedno i način kako iz duhovne sfere preneti poruku u ovozemaljsku. Ako postoji tačno određena pesma koju povezujete s preminulim članom porodice ili prijateljem, a ne izlazi vam iz glave, stalno je pevušite ili svira gde god da ste došli, možda je slučajno. A možda i ne. Možda je to samo poruka s one strane.

Mnoge religije leptire doživljavaju kao simbol promene i transformacije, ali oni su ujedno i poveznica s onima koji su tu bili pre nas. Prešavši u svet duhova ne mogu se uvek vratiti u formi koja nam je prepoznatljiva. Umesto toga, koriste leptire kako bi nam pristupili i rekli da su prisutni.

Oduvek se belo perje smatralo znakom čistoće i mira koje se povezuje s anđelima. Ako vidite belo pero na tlu, pomislite je li to slučajno. Ako samo odaberete da prihvatite njegovo prisustvo, podignete ga ili zadržite, možda je to znak da anđeo pazi na vas.

Postoje mnogi fizički znakovi koje možete potražiti, nikad nemojte podceniti snagu svoje intuicije i iskustva. Ponekad jednostavno znate da je neko blizu. Ako taj osećaj prate osećaji utehe i sigurnosti, možda vam je anđeo blizu. Možda se pojave i osećaji kao da vas neko gleda ili vam drži ruku na ramenu.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: