Foto: Page Six

Kejti Peri je imala u planu da obuče kreaciju inspirisanu korsetom Žan Pol Gotjea, ali zbog trudnoće, imala bi krug na stomaku. 

Ove godine, zbog pandemije koronavirusa, otkazan je najvažniji modni događaj godine, Met Gala. Met Bal, kako ga još zovu, svake godine se održava u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku i ima određenu temu. Prvi ponedeljak u maju je rezervisan za ovaj događaj.

Tako je ove godine tema izložbe bila “About Time: Fashion and Duration”. Međutim, pošto je odložena, zvezde su svoje kreacije objavili na Internetu.

Slavna holivudska glumica Džulija Roberts, voli crno-bele kombinacije, ovog puta bi nosila veliku kreaciju uokvirenu metrima tila i volana. Pozirala je u toaletu svog stana u Njujorku.

Foto: E! News

Glumica Amanda Sajfred sa svojom retro haljinom ide uz prirodu, a kreacija je inspirisana starinskim krinolinama i motivima cveća.

Foto: E! News

I kraljica popa, Madona, se oglasila odevena u stajling kakav inače nosi, jer su ukrašeni sakoi i najlonke njeni favoriti. “Ove godine Met Gala je bila opuštena”, napisala je uz sliku.

Prijanka Čopra je ostavila fotografije kako je njena sestričina “sređuje” kod kuće, obučena u teksas haljinu sa tijarom na glavi. “Prvi ponedeljak u maju. Ovogodišnja tema: Lepa lepa princeza”, napisala je na Instagramu.

Foto: Latestly

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments