Претрага
Претрага
Close this search box.

442 DO ZAGREBA: Tijana i Nataša spremne za humanitarnu vožnju

Foto: Privatna arhiva

Pre dva meseca naš portal pisao je o dve prijateljice koje su osmislile humanitarnu akciju u kojoj će tokom vožnje biciklima sakupiti novac za dva udruženja. Tijana i Nataša 15. maja idu u vožnju svog života, važnu i za njih i za širu zajednicu. Nije put oko sveta, ali je put do Zagreba.

Hrabre Novosađanke upuštaju se u avanturu sa jasnim ciljem. Pripreme teku dobro, u sve su boljoj formi, a Tijana nam je otkrila i neke detalje.

-Ima napretka, ja se osećam mnogo bolje, ali ne može da se poredi sa onim teškim početkom. Najviše volim kada zajedno vežbamo, ali kada to nije moguće zbog mojih porodičnih obaveza, onda odradim trening sama oko 10, 11 časova uveče, kada nas već telo izdaje- rekla je Tijana, koja vežba pet puta nedeljno.

Vremensku prognozu kažu ne gledaju i dodaje “Kad kreneš, krenula si”. Najveća podrška joj je kćerka, koja svaki dan ide za Zagreb.

Foto: Privatna arhiva

-Nismo se nadale da ćemo dobiti toliku podršku i uspeti posle nekome da pomognemo. Svi nas pitaju šta je sledeće. Mnogo smo vremena i truda utrošile i dale sebe u to, ali mislim da će nas vući da opet uradimo ovako nešto uskoro- kazala je Tijana.

Udružile su se sa “Čepom do osmeha”, jer su želele da pomognu deci sa invaliditetom i njihove priče i ciljevi su se poklopili.

-Partizan nam je dao dres sa potpisanim članovima i on će ići na licitaciju. To će umnogome povećati sredstva koja idi u humanitarne svrhe. To je baš lep gest- istakla je naša sagovornica.

Foto: Privatna arhiva

Dve prijateljice možete pratiti preko njihovog Instagram profila- od ranih jutranjih časova 15. maja kada kreću na put do kraja njihove akcije koja bi trebalo da traje sedam dana.

-Sve vas očekujemo. Možete jedan deo puta sa nama- pozvala je Tijana i deo naše redakcije u humanitarnu vožnju.

Ivona Karan

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milena
29.04.2021 13:55

A da napišete barem koji im je Instagram profil, ako već ne znate da stavite link? Možda bi vest bila potpunija, na stranu što bi ih mnogo više ljudi, mnogo lakše zapratilo.

Povezane vesti