Претрага
Претрага
Close this search box.

U junu 2015. sa radom je počela informativna Facebook stranica Uživo sa novosadskih ulica (poznatija kao NSU ili NS Uživo).

Zahvaljujući jedinstvenom pristupu prikupljanja svakodnevnih informacija, gde pratioci ujedno i kandiduju teme za objavu na stranici, NS Uživo zabeležila je brz i konstantan rast među ljudima koji prate njen rad. U prvih mesec dana, uspeli smo da okupimo 5.000 Novosađana. Isti trend rasta obeležio je i drugi mesec (10.000 pratilaca). Danas, NSU uživa pažnju više od 100.000 ljudi, iz Novog Sada, Vojvodine, naše države i regiona.

Razvijeni sistem pronalaženja novih informacija i svakodnevno prisustvo na svim popularnim društvenim mrežama, pomogli su da Uživo sa novosadskih ulica postane jedan od ključnih izvora informisanja o lokalnim temama, za veliki broj Novosađana.

Sa željom da NSU preraste u zvaničan mediji, idejni tvorci ovog projekta (Nikola Bilić i Stefan Koprivica) pokrenuli su kampanju “Ti stvaraš vesti” kako bi svojim sugrađanima ukazali zahvalnost za aktivno učešće u dosadašnjem radu, ali i sa ciljem najave novog portala nsuzivo.rs

27.11.2017. godine portal nsuzivo.rs zvanično je predstavljen javnosti.