Претрага
Претрага
Close this search box.

Vučević: Najvažnije je da nije bilo žrtava, čim se završi uviđaj kreće se u sanaciju zgrade

Foto: nsuzivo.rs
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević povodom jučerašnjeg požara u stambenoj zgradi na Limanu istakao je da niko od oštećenih stanara neće ostati nezbrinut, a čim se završi uviđaj krenuće se i u rekonstrukciju objekta.

-Mi smo sve vreme u kontaktu sa Mesnom zajednicom i ostalim službama, kao i sa predsednicima skupštine stanara od kojih dobijamo informacije šta je najbitnije u ovom momentu da uradimo. Sinoć sam pozvao sve ljude koji su živeli u toj zgradi da se prijave u njihovu Mesnu zajednicu i dobiju privremeni smeštaj u hotelu “Vojvodina” i “Putnik” u centru grada.

Kako je dodao Vučević, i danas su gradske službe na terenu, zajedno sa policijom i vatrogasnom službom. Trenutno se čeka dozvola policije da bi se moglo krenuti u rekonstukciju krova objekta koji je stradao u požaru.

Gradonačelnik je pozvao sve stanare ukoliko su osiguravali svoje stanove a pretrpeli su štetu požarom, da iskoriste to pravo, podsećajući još jednom na značaj redovnog plaćanja informatike i osiguranja stana.

Uzrok jučerašnjeg požara u ulici Jozefa Marčoka na Limanu još uvek nije poznat, svi detalji će se znati nakon uviđaja policije, istakao je gradonačelnik.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti