Претрага
Претрага
Close this search box.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Gliser se zakucao u drugi brod u popularnom turskom letovalištu, poginula žena – KRV na sve strane! (VIDEO)

IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/6IX WORLD NEWS/mondo

Nesreća je snimljena kamerom!

U popularnom turskom letovalištu Marmarisu jedna Britanka je poginula, a njen muž je teško povređen nakon nesreće sa gliserom. Ana Kapuano (45) iz Ilkestona u Derbiširu bila je na gliseru koji je udario u vodeni taksi kod obale Marmaisa u Turskoj, prenosi britanski Metro. Iza sebe je ostavila dve ćerke od 11 i 13 godina i sina od 22 godine.

Telo žene je vraćeno na obalu i svuda je bila krv, dok su ostali odvezeni u bolnicu. Među njima je bio i njen suprug Piter Oksford koji se nalazi u kritičnom stanju na intenzivnoj nezi u blizini odmarališta u kojem su boravili. Majka troje dece zadobila je teške povrede glave u sudaru na vodi, u 13.30 u četvrtak u umrla je na rukama jednog čoveka. Ana i Piter su tek nedavno započeli vezu i uživali su u sedmodnevnom odmoru u hotelu Lalila Blue sa pet zvezdica.

Kapetan morskog taksija (22) i dvoje putnika zadobili su lakše povrede. Nesreća je snimljena kamerom, a slike pokazuju značajnu štetu na brodu na kojem se nalazio par, kao i telo žene na brodu, a oko nje je bila krv.

“Bio je to užasan sudar i mnogi ljudi koji su to videli ostali su u šoku. Neki od povređenih bili su u užasnom stanju, a mrtva žena je izneta na obalu u vreći“, očigledno nije imala šanse, rekla je za britanski San jedna žena iz Londona koja je bila svedok ove tragedije.

“More je bilo pomalo haotično sa toliko glisera i parajedrilica koje su tutnjale unaokolo, ali ovo niko nije očekivao. Postojale su glasine da se jedan od vozača nije koncentrisao i da je popravljao kosu kada se nesreća dogodila – ali policija ništa nije potvrdila”, dodala je. Lokalne vlasti istražuju nesreću.

Pogledajte snimak, upozoravamo da je uznemirujući:

https://youtu.be/59yotfQxUsg

mondo.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti