Претрага
Претрага
Close this search box.

Predsednik Vučić o gnusnim napadima na Miloša Vučevića: “Sve vreme postoji samo jedna META”

Vucic
Objektiv.rs

Vučić je istakao da su oni koji napadaju njegove saradnike jedino zainteresovani sami za sebe i za svoje karijere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas tokom prisustvovanja svečanom otvaranju Sajma šljiva u Osečini govorio o neistinama i napadima na račun gradonačelnika Miloša Vučevića od strane tajkunskih medija i Borislava Novakovića.

Vučić je rekao da je u pitanju taktika koja je napravljena još 2013, 2014. godine.

– Reč je o časnom i sposobnom čoveku, ali ta taktika je ovako napravljena, još tamo 2013, 2014. godine. Iako znaju da je meni ovo poslednji mandat za predsednika, samo sam im ja meta. Ne čeka im se. Neki bi da dođu na vlast po svaku cenu i bez naroda i bez izborne volje. I oni znaju da je najveća smetnja svemu tome onaj koji uživa najveće poverenje naroda i zato “tuci po Vučiću”. Svakoga o kome on kaže nešto pozitivno morate da udarate najjače moguće iz dva razloga: Prvo, taj više nikada ne sme da kaže ništa pozitivno o Vučiću, drugo, uništićemo svakoga o kome on govori ili misli pozitivno – rekao je predsednik.

Vučić je istakao da su oni koji napadaju njegove saradnike jedino zainteresovani sami za sebe i za svoje karijere.

– I tako su oni uspeli da naprave krug svojih saradnika i unutar vlasti, koji im tobož dostavljaju informacije, tobož pomažu, tobož se ne slažu, tobož su ne znam šta, a u stvari su zainteresovani samo za sebe i svoje karijere. I sve vreme postoji samo jedna meta, računajući kako i na koji način će, kada to okončaju, moći brzo da kradu i pljačkaju onako kako su to činili u nekom prethodnom periodu, pošto nikakvih drugih ideala i nikakve politike nemaju. Njima je politika “uvedi sankcije Rusiji”, vi kažete “neću da uvedem”, onda “aha, što ti kažu da si izdajnik”, vi stanete, gledate u nebo i nemate više šta da kažete – zaključio je predsednik.

objektiv.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti