Претрага
Претрага
Close this search box.

Novosadski noćni bazar ovog petka je humanitarnog karaktera – Deo prihoda od prodaje biće upućen sugrađanki Danijeli

Foto: Promo

Humanitarni Novosadski noćni bazar, 39. po redu biće održan na Ribljoj pijaci u Novom Sadu u petak, 21. oktobra. Bazar na kome se prodaju proizvodi malih proizvođača i izlagača koji izlažu i prodaju rukom pravljenu hranu i rukotvorine, ovog puta je humanitarnog karaktera.

Ovog petaka povod okupljanje na Ribljoj pijaci, je poseban, humanitaran namenjen za našu sugrađanku Danijelu Štrbački Glavić.

Danijela je majka troje dece, akademska umetnica, i izlagačica na bazarima. Pre dve godine, njen suprug Dragan Glavić i ona su gotovo istovremeno oboleli od raka. Dragan je ovog leta nažalost izgubio tu najvažniju životnu bitku, a Danijela nastavlja da se bori i da se brine o njihovih troje dece. Borba pred njom je teška i potrebna joj je pomoć svih nas. Zato smo odlučili da ovaj, 39. Novosadski noćni bazar, posvetimo upravo Danijeli i da njoj i njenoj deci doniramo 100.000,00 dinara. Osim toga, pozvali smo sve naše izlagače da se odazovu apelu, prijave svoje učešće i da shodno mogućnostima doniraju svoje proizvode koji će se prodavati na humanitarnom štandu. Sav prihod od prodaje na ovom štandu biće upućen Danijeli. Takođe, u svrhu humanitarne akcije dela prihoda odreklo se i JKP “Tržnica” Novi Sad. Pozivamo i sve posetioce da dođu u što većem broju i pridruže se našoj akciji kupovinom na Novosadskom noćnom bazaru, javljaju organizatori.

Izlagači koji su donirali pomoć za Danijelu su Krancla domaći kolači iz Čuruga sa 50.000 dinara, Friški Jazački Sir su za Danijelu i njenu porodicu obezbedili mlečne proizvode i mleko za naredne dve godine, a Fabrika kiflica će sav prilog od prodaje usmeriti na Danijelu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti