Претрага
Претрага
Close this search box.

UHAPŠENA TROJICA – Ručnom testerom skidao prozore sa kuće u Futogu, a dan ranije su ukrali građevinski materijal

Foto: Arhiva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. S. (1982) i H. B. (1982) iz Sremskih Karlovaca i D. T. (2001) sa područja Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili dva krivična dela teška krađa i jedno krivično delo krađa.

Policija je uhvatila H. B. u Futogu, dok je ručnom testerom skidao prozore sa jedne kuće u izgradnji.

Sumnja se, takođe, da su njih trojica iz te kuće prethodno ukrali armaturu, mešalice, građevinska kolica i drugi građevinski materijal.

Policija je pretresom stana i vozila osumnjičenih pronašla ukradene stvari, kao i predmete, korišćene za izvršenje krivičnih dela.

A. S, H. B. i D. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
nikola
18.01.2023 20:49

morali su da odrade narkomanski dug. jedan od njih je ozbiljni heroinski diler, sve je malo. ljudska pohlepa. dok tuzilastvo, sudije dobioju procenat sve ce biti u redu. nacelnike, policajce nam hapse, a bagra i belosvecki olos nam kroje sudbinu. Taman pomislim ovo je kraj, dotakli smo dno, kad ono od dna ima jos vece dno. Doslo je vreme kad pametni zacute i povlace se, a glupanderi progovore i kurce se. nato baci jos koji nije nam dosta..

Gost
Miodrag
19.01.2023 05:24

Da budemo precizni nije ih policija uhvatila na delu vec gradjani, mi (osteceni) sa komsijama. Oni su tog istog sutradan pustili pa ponovo uhapsili nakon sto smo opet mi pomogli da dodju do glavnog lopova

Povezane vesti