Претрага
Претрага
Close this search box.

Na osmom NS Marketu radionica “Majica sa tvojim potpisom”

NS Market i modni studio Cristonati  Couture organizuju kreativnu radionicu pod nazivom „Majica sa tvojim potpisom“. Radionica će biti održana u okviru Osmog NS Marketa, u dvorcu „Eđšeg“, 31. avgusta, od 18 do 20 časova.

Majice su jedan od najomiljenijih odevnih predmeta, jer se u njima osećamo prijatno i udobno. Bez obzira da li se pripremamo za odlazak na posao, u školu, na sport, zabavu ili putovanje, majica može biti okosnica naše odevne kombinacije. Uspešan odabir majice pokazuje naš osećaj za modu i naš stil.

Jedan od zaštitnih znakova modnog studija Cristonati  Couture su majice i zato oni, koristeći iskustvo u kreiranju i stilizovanju majica, organizuju radionicu.

Cristonati će za deset odabranih učesnika/ca pripremiti osnovnu verziju majice i raznovrsne dekorativne aplikacije (čipke, til, perle, trake…). Pored toga, na licu mesta, omogućiće učesnicima/cama asistenciju u pretvaranju njihove ideje u nosivi komad odeće.

Svaki odabrani učesnik/ca radionice zadržava majicu kao poklon.

Zainteresovani se mogu prijaviti na Instagram profilu Cristonati Couture. Poruka treba da sadrži kratak opis ili skicu buduće majice i kontakt. Prijave će biti primane do 15. avgusta.

Dizajn koji od strane stručnog žirija bude ocenjen najvišom ocenom postaće deo stalne ponude modnog studija Cristonati Couture.

Za posetioce NS Marketa biće priređeni popusti na majice iz aktuelne Cristonati ponude.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti