Претрага
Претрага
Close this search box.

Zanimljive inspirativne priče “U ringu sa životom – From zero to hero”

Naziv 13. po redu Ignite Novi Sad događaja je “U ringu sa životom – From zero to hero”, održaće se u ponedeljak, 02. decembra u 19 časova u kulturnoj stanici Svilara.

Ulaz je slobodan.

Publika će imati prilike da kao i do sada u neformalnom okruženju čuje zanimljive priče naših govornika. Ovaj put medju govornicima naći će se pojedinci koji dolaze iz marginalizovanih zajednica ili oni koji su se u jednom trenutku života iz objektivnih ili subjektivnih razloga našli na marginama društva. Ono što je zajedničko svima njima jeste da su uspeli da se izdignu iz nepovoljnih životnih situacija, nastave hrabro dalje i realizuju neke svoje ideje i postanu inspiracija mnogima.

Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

Ignite Novi Sad događaj organizuje udruženje Biznisnova i zvanično je dobilo licencu od Ignite-a iz Sijetla. Do sada je uspešno organizovano 12 ovakvih događaja sa raznim temama koji su bili odlično posećeni od strane Novosadske publike.

Dogadjaj se realizuje u okviru platforme Дruga еvropa: Supermoćni – Fondacije 2021.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti