Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Led 2”, “Ostrvo fantazija” i “Ema”.

Arena Cineplex

Film “Led 2” režisera Zhora Kryzhovnikov, u glavnim ulogama Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

Film “Led 2” možete pogledati u terminima od 18:00  po ceni od 350 dinara.

Video: Dexin Film

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Ostrvo fantazija”, reditelja Jeff Wadlow, u glavnim ulogama Lucy Hale, Kim Coates, Michael Peña, Maggie Q, Portia Doubleday možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

U Blumhausovom novom osvrtu na Ostrvo fantazija, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razreše misterije ostrva kako bi ga napustili živi.

Film “Ostrvo fantazija”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Ema”, reditelja Autumn de Wilde, u glavnim ulogama Anya Taylor-Joy, Josh OConnor, Bill Nighy.

Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu.

Film “Ema”, prikazuje se u 21:25  po ceni od 400 dinara.

Video:Movie Coverage

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti