ČETVRTA ŽRTVA ZLOČINA U GRADAČCU Policajac podlegao povredama posle reanimacije

Foto: pixabay.com

Ranama je podlegao policajac, jedna od tri osobe ranjene u današnjem krvavom piru koji se desio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe.

Kako je za portal “Avaza” potvrđeno iz UKC-a Tuzla, hospitalizovana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrelne rane grudnog koša.

– Druga osoba se nalazi na ortopediji, a reč je o muškarcu N.P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije, nažalost, proglašena smrt – rekla je za portal “Avaza” portparolka UKC-a Tuzla Ersija Aščerić.

Podsetimo, iz Tužilaštva je ranije rečeno da su ranjene punoletne osobe.

– Radi se o punoletnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac – rečeno je iz Tužilaštva TK.

alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti