Kako naš portal nezvanično saznaje, juče oko 18 časova, došlo je do tragedije u krugu Instituta za kardiologiju u Sremskoj Kamenici.

Muškarac star 63 godine skočio je sa prozora sobe na 3. spratu ove institucije, a lekari su kada su shvatili šta se dogodilo odmah pozvali policiju, pa su policajci iz ispostave u Petrovaradinu brzo došli na lice mesta.

– Ekipa hitne pomoći zaprimila je poziv u 18 časova i 2 minuta, ali je njihova ekipa koja je veoma brzo došla na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog muškarca, rekao je za naš portal doktor Zoran Krulj, portparol hitne pomoći.

Nezvanično, radi se o M.R (63) iz okoline Kraljeva, koji je bio pacijent na Institutu. On je navodno pre nego što je skočio sa sebe otrgao medicinske aparate, a potom se zaleteo ka prozoru.

Od očevidaca sa lica mesta, saznali smo da su lekari i osoblje instituta bili veoma uznemireni. Policajci iz ispostave Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon istrage.

Inače, istog dana oko podneva, za sada nepoznati muškarac isekao je vene u jednom hostelu u Ulici Milovana Vidakovića na Podbari, ali je on spašen brzom reakcijom policije i lekara hitne pomoći.

Podsetimo, u ovom istom objektu je 25. decembra prošle godine došlo do prave drame kada se državljanin Bosne i Hercegovine Ž.M(60) zatvorio u sobu i pretio osoblju da će se razneti bombom, on se posle uspešnih pregovora predao policiji, a kod njega nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Drama na Podbari 25. decembra

Inače od početka godine bili smo svedoci nekoliko samoubistava i pokušaja samoubistava u Novom Sadu i bližoj okolini, a građane je posebno potreslo kada je izvesni Bojan S. (27) pucao sebi u glavu svom stanu na Bulevaru cara Lazara 7 u naselju Liman. Njegovo telo našao je otac.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments