CRNI NIZ SMRTI BESKUĆNIKA U NOVOM SADU Za 3 godine troje brutalno ubijeno: Dragutina spalilo dete, Blekijeva smrt rastužila sve

Foto: Društvene mreže, Printscreen/YouTube, Printscreen

B. F. (47) juče sam došao u policijsku stanicu u Novom Sadu i priznao da je nasmrt izbo Nikolu N. (38), s kojim je živeo u napuštenom objektu

U Novom Sadu je juče pronađeno telo Nikole N. (38) u žbunju sa brojnim ubodnim ranama po telu, a za njegovo ubistvo osumnjičen je B. F. (47) iz ovog grada, koji je sam otišao u policijsku stanicu i priznao šta je uradio.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su dvojica beskućnika koja su živela zajedno u napuštenom objektu u Ulici Ruđera Boškovića. B. F. je, kako se sumnja, žrtvu svirepo ubo sa 30 uboda nožem, od kojih je 18 bilo u srce, 10 u leđa i dva u noge. Izvukao nož

– Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B. F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina, na mestu na koje je sam osumnjičeni ukazao – kaže izvor.

B.F.
B.F.FOTO: YOUTUBE/KANAL9TVNS

Osumnjičeni muškarac je, kako saznajemo, u trenutko kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako pričaju ljudi koji su poznavali osumnjičenog, on i žrtva su živeli u napuštenoj kući, a uhapšeni je ranije radio kao kuvar.

– Viđali smo ih često, uglavnom su bili pijani, obojica. Jedno vreme je u toj kući živeo samo B.F., a onda mu se pridružio i drugi, mlađi muškarac – kažu komšije i dodaju:

– Svađali su se i ranije, ali delovalo je kao da se ne razujemu, da ko zna o čemu pričaju. U toj kući u koju su oni ušl da žive i ranije su bili beskućnici, a pre nekoliko godina je jedan tu izvršio samoubistvo.

Nikola N.
NIKOLA N.FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Prema njihovim rečima, B. F. odavno luta ulicama, a nekoliko puta je pokušavao da se izvuče i nađe posao. Međutim, kako kažu, stalno se vraćao starim navikama.

– B. F. je bio i na televeziji, u jednoj emisiji je pričao zbog čega se odlučio da napusti „normalan“ život. Znamo da je po zanimanju kuvar, da je ranije i radio u struci. Jedno vreme je čak živeo i u inostranstvu – pričaju komšije i dodaju da B. F. ima porodicu.

„Teško detinjstvo“

– On je u emsiji u kojoj je pre nekoliko godina pričao na temu beskućnika rekao „da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u hraniteljskoj porodici i da se posle smrti oca vratio u Srbiju iz Nemačke“ – dodaju sagovornici.

B. F. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati, u kom roku će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

FOTO: KURIR/S.S.
SCREENSHOT YOUTUBE

Kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti