Ilustracija, Foto: Stefan Koprivica

U Ulici Pariskih komuna večeras oko 22 časa, odigrala se prava drama. Kako naš portal nezvanično saznaje, muškarac od 45 godina popio je veću količinu tableta, nakon čega se zatvorio u stan.

Pripadnici policijske stanice Detelinara, radnici hitne pomoći i članovi vatrogasne jedinice, brzo su se našli na terenu. Dok su policajci pokušavali da ubede čoveka da izaće iz svog doma, vatrogasci su postavili dušek za skakanje, spremni za najgori ishod.

Srećom, drama je brzo okončana.

– Nesrećni čovek je u pratnji policije prevežen na psihijatrijsko odeljenje Kliničkog centra Vojvodine gde će mu biti pružena potrebna nega – prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nevena S.
29/01/2021 21:36

Najgora bagra radi na psihijatriji u NS. Dakle, da bi dosao na lecenje, moras prvo da pokusas da se ubijes, drugacije ih ne interesujes, to sto neko ima promene ponasanja koje vode ka suicidu njih ne interesuje, oni tu ne mogu nista. Dakle pokusaj da se ubijes – lecicemo te. Umesto da te lecimo da do toga uopste ne dodje.
Nema nama pomoci.

zivko
11/02/2021 17:12

Ul.Pariske Komune nije na Detelinara,već u Banatiću,zgrada pored Sajma.Akcija veoma uspešna,na ponos svima koji su tome doprineli.