Ilustracija (Foto: Stefan Koprivica)

Sinoć oko 20 časova kod pijace u Petrovaradinu, došlo je do obračuna oštrim predmetom, najverovatnije nožem u kojem je povređen muškarac (46). 

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 20 časova i 20 minuta za pomenutu lokaciju.

Na licu mesta zatečen je muškarac star 46 godina sa povredama nanetim oštrim predmetom.

On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u UC KCV na odeljenje hirurgije u svesnom stanju na dalje lečenje i dijagnostiku.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj. Više o okolnostima ovog događaja biće poznato nakon istrage.

Do novog obračuna došlo je posle ponoći. Oštrim predmetom najverovatnije nožem u centru Novog Sada na Trgu Republike ispred broja 19, povređen je, takođe,  jedan muškarac.

Po rečima doktora Zorana Krulja, njihova ekipa intervenisala je na licu mesta, a poziv je primljen u 41 minut posle ponoći.

– Muškarac star 40 godina je nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezen u UC KCV na odeljenje hirurgije na dalju dijagnostiku i lečenje.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a još uvek nisu poznate okolnosti kako je došlo do ovog obračuna.

Ovo je inače treći obračun nožem u Novom Sadu u poslednja 72 sata.

Obračunu koji se sinoć dogodio ispred pijace u Petrovaradinu, prethodila je manja saobraćajna nezgoda, a nožem je izboden muškarac ni kriv, ni dužan, saznaje Telegraf.rs. 

Dva muškarca, naime, koja su učestvovala u nezgodi su se prvo posvađala, a potom i fizički nasrnula jedan na drugog.

Treći muškarac se u to vreme vraćao sa posla i video da je došlo do nezgode i prišao je da pomogne, uvidevši da se učesnici svađaju pokušao je da ih razdvoji, nakon čega je jedan od njih nasrnuo na njega i zadao mu ubod nožem.

On je operisan u UC KCV u Novom Sadu i nalazi se u svesnom i stabilnom stanju.

Telegraf.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sosa
13/10/2022 08:36

Naski ili njihovi?