Foto: Milena Đorđević
Osumnjičeni Marko P. uhapšen je pre sedam dana u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena

Pregledom kamere sa doma ubijenog Dragana Manojlovića (74) sklapaju se kockice dvostrukog ubistva u Zmajevu za koje je osumnjičen njegov unuk Marko P. (29).

Kako “Telegraf.rs” saznaje, na jednom se snimku vidi kako Marko tog 5. jula oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u dedinu “dačiju” i odlazi.

– Po svemu sudeći u dom se vratio kako bi uklonio dokaze. Sam čin ubistva nije snimljen- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Osumnjičeni Marko P. uhapšen je 13. jula u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

Na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

– Očekujem da se u istrazi ispitaju sve okolnosti u vezi sa kriticnim dogadjajem. Marko je osumnjiceni i ovo je sada faza kada se ocekuje utvrdjivanje da li je on ucestvovao u svemu ovome i pod kojim okolnostima. Mi za sada proveravamo neke stvari koje nisu za javnost, narocito sto je istraga u toku- kratko nam se obratio advokat Goran Karadarević.

Kako je “Telegraf.rs” pisao dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula,a policija je tela Dragana Manojlovića i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83) našla sledećeg dana. Na telima brata i sestre bile su vidljive rane od oštog predmeta.

Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za Manojlovićevim unukom Markom P.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments