Претрага
Претрага
Close this search box.

FORENZIČARI NA TRAGU NEČEGA? Tražili su nešto po zemlji na 100 metara od mesta gde je nestala Danka!

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Potraga za Dankom Ilić (2), koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ušla je u deveti dan

Policija nastavlja operativan intenzivan rad. Proveravaju se sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom devojčice. Policijske patrole i dalje su u Banjskom Polju, a policija i dalje pretražuje teren.

U prethodnih sedam dana, specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, kao i divlju deponiju na starom banjskom putu, a pretražuju se i kuće onih ljudi koji tu ne žive.

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena, izjavila je Bojana Otović Pjanović iz MUP-a.

18: 57 – I večeras provere

Inspektori su otišli sa terena, javlja reporter Alo. Patrole policije obezbeđuju selo i puštaju samo stanare da prođu.

18: 38 – I Grci pišu o nestanku male Danke

I grčki mediji prenose informacije i apele koji se tiču nestanka male Danke. Više o tome OVDE.

18: 32 – Deca se kidnapuju jer…

Ambasador Srbije u Austriji Marko Blagojević komentarisao je slučaj nestanka male Danke. on je rekao da se deca kidnapuju jer postoje narudžbe za prodaju iz inostranstva. Više o tome OVDE.

17: 15 – Forenzičari nešto traže?

Na lice mesta koje češlja policija u Banjskom Polju došli su i forenzičari koji uzimaju neke tragove i fotografišu ih. Postoji mogućnost da nose zemlju na analizu, kako bi imali taj trag kada budu našli osumnjičene, pa bude ispitivanje zemlje sa njihove obuće. Oni češljaju teren koji je na 100 metara od mesta na kom je nestala mala Danka.

Pogledajte kako je izgledala pretraga terena.

16: 49 – Policija nešto češlja u Banjskom Polju

Policija je izmestila sve prisutne novinarske ekipe niz ulicu kako bi obavili neku pretragu na vrhu ulice, javlja naša novinarka sa terena. Policajac brani prolaz svakome. Na snimku koji je poslala ekipa Alo, vidi se da policajci nešto pretražuju po zemlji.

@alo_portal DEVETI DAN POTRAGE – Izvršena je nova pretraga kuća i stanova u Banjskom polju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound – Alo_portal


alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti