Na licu mesta jutrošnje teške saobaćajne nezgode i dalje se obavlja uviđaj.

Prema izveštaju policije, na ulazu u Sremske Karlovce, jutros oko 6,40 sati, došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj je poginula jedna osoba, a 13 je povređeno.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su teretno vozilo, putnički automobil i autobus prevoznika Lasta.

Portparol Hitne pomoći rekao je da su po pozivu policije intervenisale dve ekipe, koje su na mestu događaja kod jedne osobe konstatovale smrt, dok je drugoj osobi ukazana pomoć i upućena je na dalje lečenje.

Ostali povređeni zadobili su lake telesne povrede. Saobraćaj je na ovom delu puta obustavljen i odvija se alternativnim pravcima.

Autor: nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Kamioni
28/08/2020 12:04

Nenormalno je mnogo kamiona kroz Sremske Karlovce preko Banstola!!! Nisu normalni kako voze! A tamo se jos gradi pruga pa je i onako haos i guzva. Treba zabraniti teski teretni saobracaj tom relacijom, neka idu na auto put. Put preko Banstola je skoro renoviran i sad opet treba da ga upropaste, a i nazalost nesrece su ceste. Zao mi je nastradalog, saucesce porodici.

Last edited 9 meseci ranije by Kamioni
Dragan
28/08/2020 17:31
Reply to  Kamioni

Vozac autobusa je preticao automobil kako mi je policajac rekao, a nesreca se dogodila 500 metara od mog radnog mesta.

KKK
28/08/2020 19:46
Reply to  Kamioni

Ako neko čuva glavu i sebi i drugima to su vozači kamiona. Samo sa gomilom “prepametnih” vozača amatera je jako teško izaći na kraj.

Ime
28/08/2020 21:52
Reply to  Kamioni

Kakva osuda. Kao prvo kamioni imaju gps i praceni su, i ne mogu da voze nenormalno.A kao drugo vozacu autobusa je pozlilo i poceo je da krivuda putem, a kamion je naisao i sklonio se koliko je mogao, ali autobus je udario u njega. Ne zna se jos da li je vozac autobusa preminuo pre ili posle sudara. Molim prvo proverite cinjenice pre nego sto osudite bilo koga. Saucesce porodici preminulog vozaca.

Pera
28/08/2020 16:21

Nije problem ima kamiona ali ima i policije koja je cesto tamo. Nezvanicno se prica da je vozac AUTOBUSA ustao sa mesto vozaca da dohvati nesto, naiso na kolotrag gubi kontrolu koji ga je bacio u levu traku, vozac kamiona bezi desno da izbegne sudar ali od branika nije mogo vise autobus udara u kamion… 🙁 na nesrecu jedan zivot je izgubljen saucesce porodici