(FOTO) TEŠKA NEZGODA U FUTOGU: Motocikl smrskan nakon sudara sa gradskim autobusom

       

Danas oko 11 časova i 25 minuta došlo je do teške saobraćjne nezgode u Futogu u Ulici Carice Milice ispred broj 54.

U nezgodi su učestvovali motocikl Honda CBR i autobus GSP-a.

Do nesreće je, prema prvim nezvaničnim informacijama došlo kada je vozač autobusa oduzeo pravo prvenstva prolaza vozaču motocikla.

Prema rečima portparolke novosadske hitne pomoći, muškarac star 31 godinu zadobio je teške telesne povrede, ali je u KCV prebačen i svesnom stanju.

Više detalja o ovoj nezgodi biće poznato nakon istrage i uviđaja.

Autor: nsuzivo.rs

5
Komentari:

4 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
5 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Na Drini Ćuprija

Da li se računa da mu je oduzeo pravo prvenstva prolaza, dok je vozio 50km/h ili 250 km/h???

Gang Rena

Ti vozači gradskih buseva su apsolutni idioti, čast izuzetcima! Ubice motorciklista su bili i ostali. Sva sreća da je momak živ nadam se da će se brzo oporaviti, a da će vozač biti kažnjen kako treba, otkaz i sve po redu zakonski što ide!

Cika Rale

Moze, ako je momak vozio 50km/h… u suprotnom, sve drugo pada u vodu. Znam malo njih (motociklista) koji postuju propise, sve ostalo je balavurdija koja umisli da su smekeri ako divljaju po gradu/selu. Nisam srecan sto je covek nastradao, da se razumemo, ali realno gledamo nije se ni cuvao (a ni na ostale ucesnike u saobracaju nije obracao paznju).
Polako, pamet u glavu, u seu/gradu se pridrzavaj propisa, postoje mesta koja sluze za divljanje – motoric na stazu pa glumi Rossija…
Brz oporavak!

Dex

Po slikama deluje kao da je motor udario u zadnji deo zglobnog autobusa koji se ukljucivao u glavnu ulicu. Ako pretpostavimo da se motor kretao 50km/h, koliko je dozvoljeno u naseljenom mestu, mislim da je ovakav sudar nemoguc: Da ga je autobus “isekao” do sudara bi doslo u prednjem delu autobusa. Da se motor kretao dozvoljenom brzinom, sasvim sigurno bi video autobus cim je poceo da se ukljucuje u glavnu ulicu i imao dovoljno vremena da malo uspori i izbegne udes. Na osnovu ovog moze se zakljuciti da je jedina mogucnost da dodje do ovakvog sudara ako se motor kretao… Učitaj još »

Nsms

Gasiraj ga i u buduce!!!