Nikola Bilic/nsuzivo.rs

Na Poljoprivrednom fakultetu pre dva dana došlo je do incidenta kada je muškarac star 35 godina divljao i uništavao imovinu ove ustanove.

Kako saznaje naš portal, Ljubomir. Č (35) prvo je oštetio računar u kabinetu jednog od profesora, a potom je sišao do studetske službe gde je referenta gađao indeksom, nakon toga  je krenuo da izađe sa fakulteta na sporedni izlaz, ali su vrata bila zaključana pa je  polupao staklo.

Foto: Čitalac nsuzivo.rs

Kako saznajemo u novosadskoj policiji, muškarac je priveden i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Povodom ovog slučaja pokušali smo da kontaktiramo Poljoprivredni fakultet, ali su svi brojevi dostupni na sajtu fakulteta bili zauzeti, a na mail nismo dobili odgovor.

Autor: Nikola Bilić

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SmokeMardeljano
12/11/2020 15:37

Puna podrška za napaćenog brata koji je, kao i mnogi studenti državnih fakulteta, prošao psihičku torturu! Ja još uvek vučem posledice sa kriminalističko-policijkog univerziteta i pakao kroz koji sam tamo prošao sa ljigom od “profesora” Blagojevićem, tako da u potpunosti podržavam ovaj i sve druge i veće oblike revolta! Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvoga!

Jeftomir
14/11/2020 10:03

Čmardeljano ne lupetaj leba ti, lik ima 35 godina i nije još završio fakultet. Hiljade i hiljade studenata ga završavaju i sve je u redu, ali ne, njega je molim te od svih njih profesor “uzeo na zub” i “profesor ga ne voli” itd. Nonsens! Lenčuga, eto to je i onda histeriše kao malo dete.

Lazar Stojkovic
12/11/2020 15:44

Ima tu jos svasta, moze novinar da istrazi ceo slucaj. Polj.fakulteta..Valtera..

Uroš Nikolić
12/11/2020 20:33

Ali vječiti student hahahahaahHHHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHABAAAAAAA

Aleksandar
13/11/2020 19:38

“Povodom ovog slučaja pokušali smo da kontaktiramo Poljoprivredni fakultet, ali su svi brojevi dostupni na sajtu fakulteta bili zauzeti, a na mail nismo dobili odgovor.”
 
Verovatno su i njemu tako, i onda čovek dođe, ko zna odakle i oni mu kažu dođite drugi put… reakcija je na mestu.

lud
15/11/2020 16:57
Reply to  Aleksandar

klasicni drzavni fakulteti kad upisujes javljaju se uredni su sve das pare posle se ne javlja studentska niko nista nigde i onda se cude kad neko pukne i polupa sve