Večeras nešto posle 23 časa na Futoškom putu se odigarala prava drama.

Grupa mladića prvo je presrela autobus GSP-a i sukobila se sa drugom grupom. Tom prilikom kako nezvanično saznaje naš portal, jedan mladić je izboden oštrim predmetom.  On je potom pobegao u prostorije GSP-a.

Na tom mestu vidljivi su tragovi krvi, ali mladić nije zatečen tu. Nezvanično, povređeni mladić pronađen je među zgradama na Novom naselju, ali njegovo stanje još uvek nije poznato.

Nakon incidenta neko od sukobljenih pokušao je da zapali autobus bacivši baklju, pa su reagovali i vatrogasci koji su srećom sprečili štetu većih razmera.

Dok je trajala tuča jedan automobil se zaustavio da vidi šta se događa, a potom je na njega naletelo drugo vozilo. U tom udesu povređeno je više osoba, ali niko nije zadobio ozbiljnije povrede.

Futoški put je bio zatvoren zbog uviđaja. Više informacija biće poznato nakon izveštaja policije.

Autor: nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Popp
26/08/2020 01:25
Džo
26/08/2020 08:14

Znači tako bi mi kopali ove njive dok krv ne propišaju i dok se ne useru. Mora da se uvede strahovlada jer ovqj narod ne zna drugačije

tapuskof1
26/08/2020 16:12

Na njh treba primeniti najbolji ruski izum ikada.
GULAG

Nada
23/09/2020 12:49

Krajnje je vreme da se Novi Sad očisti od kriminalaca !!!! A mlade huligane i njihove roditelje, oterati na prinudni rad i prevaspitanje, pod nadzorom, zatvorenog tipa.