FOTO: DRAGAN KUJUNDŽIĆ / TANJUG

Glumica Jovana Balašević, ćerka čuvenog novosadskog kantautora, sada pokojnog Đorđa Balaševića, u subotu je prijavila supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. Njemu su odmah izrečene hitne mere zabrana prilaska i komuniciranja, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Jovana je, prema nezvaničnim saznanjima, u subotu popodne došla do stana u centru Novog Sada, u Ulici Ilije Ognjanovića u kojem je živela sa suprugom. Došla je po svoje stvari i da se odatle iseli. Između njih je, prema nezvaničnim saznanjima došlo do prepirke, a Jovanović, inače nekadašnji predsednik Skupštine Grada Novog Sada, je navodno zaključao vrata, ne dozvoljavajući joj da izađe napolje. Još joj je navodno rekao da pozove policiju.

– Jovana je pozvala svoju majku, a ona je obavestila policiju šta se dešava – saznajemo od izvora upućenog u slučaj. – Posle toga, muž je otključao vrata.

Jovana je, kako saznajemo, u policiji ispričala da je Jovanović vređao, i da maltretiranje traje od septembra prošle godine, da je vanbračni suprug sa kojim ima dvoje dece, naziva ludačom i da treba da pije tablete.

Jovanoviću je izrečena hitna mera zabrana prilaska i komuniciranja, koja mu je, produžena do 17. maja. Protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

Jovana je za Blic kratko potvrdila da je prijavila supruga:

– Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me.
novosti.rs
4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dunja
17/04/2023 15:34

Oduvek smo se pitali šta natera iole normalnu personu da bude sa Aleksandrom Sadamom.

Gradjanim
17/04/2023 16:43

Od onako lepe mame da ispadne ovako ruzna cerka.

Dragan T.
17/04/2023 16:52

Krivična prijava za nasilje u razvedenoj porodici??? Zato što je zvala mama??

Vaskrsije
17/04/2023 18:39

Našao Sadam novu sponzorku… Jest da je udata, al poslužiće do sledeće…