Večeras nešto posle 20 časova došlo je do ubadanja nožem u kafiću u Tozino sokaku broj 4b.

Mladić star 26 godina uboden u predelu noge i tom prilikom isečena mu je arterija pa je intenzivno krvario. Na lice msta za svega 3 minuta stigle su ekipe policije, a poveđenom su pripadnici patrola i građani odmah podvezali ranu i tako ga spasili do dolaska hitne pomoći.

Hitna pomoć je na lice mesta izašla u 20 časova i 25 minuta po pozivu policije, a mladića su nakon ukazane pomoći prevezli na odeljenje reanimacije KCV na dalju dijagnostiku i lečenje, saznajemo od doktora Zorana Krulja, portparola hitne pomoći.

Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi.

– U Urgentni centar KCV primljen je pacijent S. M.1994. godište sa ubodnim ranama u predelu trbuha i leve natkolenice. Nakon stabilizacije vitalnih funkcija, imedijentne dijagnostike indikovano je hitno operativno lečenje, saznajemo iz PR službe KCV

Osumnjičeni je uhapšen svega 100 metara od lica mesta u Ulici Vladike Ćirića i navodno je od ranije poznat policiji.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. R. (1995) odmah nakon što je, kako se sumnja, na Novom naselju, zadao više uboda nožem dvadesetšestogodišnjem Novosađaninu.

D. R. je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je brzom intervencijom policije uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povredio mladića koji je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine.

U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, stoji u saopštenju Policijske uprave Novi Sad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Poli
06/01/2021 23:29

Lu-di-lo…kanda ne-ve-ra… glupost!

Jole
07/01/2021 00:45

Ovaj Novi Sad je postao odvratan. Sta se tu olosa i taloga ljudskog nakupilo. Prosto je postao grad za gadjenje i zbog takvih koji su dosli sa razlicitih strana neprilagodljivih i divljih mnogi beze odavde glavom bez obzira.

Garisa
07/01/2021 07:00

Kad ce video prilog?

Micko
07/01/2021 12:24

Ovo postaje sve češće, omladina je poludela. Novi Sad postaje onakav kakav nikada nije bio. Zalosno, vrlo.